Selecteer een pagina

‘Susanne zelf doen’, al van kleins af aan wilde ik alles zelf doen


En dat is nog steeds zo. Mijn naam is Susanne Staal en ik ben ontzettend leergierig. Als hoogbewuste ondernemende vrouw vind ik het ontzettend leuk om nieuwe dingen te leren en uit te proberen. Zo is mijn passie voor websites bouwen ook ontstaan.

Op mijn 22ste verhuisde ik naar de andere kant van het land voor de liefde. Ik was blij en tegelijkertijd was het ook lastig, omdat mijn ouders en vrienden niet alles meer van mij meekregen. Toen er vervolgens kinderen kwamen, wilde ik heel graag een website bouwen zodat mijn dierbaren ons leven ook op afstand konden volgen.

Mijn eerste website bouwde ik met Joomla. Ik vond het een ware crime en tegelijkertijd vond ik het ontzettend gaaf om alles uit te vogelen. En dat heb ik nog steeds.

Het allerleukste vind ik om weer nieuwe dingen te leren en te ontdekken. Ik zie dingen namelijk niet als een probleem, maar als een uitdaging. Voor mijn omgeving ben ik een wandelende helpdesk. Als er iets is, bellen ze eerst mij. Ik weet meestal het antwoord wel en anders heb ik het zo uitgezocht.

Mensen helpen geeft mij echt een kick.

Mijn visie

Als je er interesse voor hebt, kan je jezelf alles aanleren. Maar als het je energie kost, kan je het beter uitbesteden. Doe datgene waar je blij van wordt.

Wat je over mij moet weten

Ik ben een alleskunner. Draai mijn hand niet om voor een uitdaging. Ook ben ik een echte Leeuw: enorm enthousiast, warm en ruimdenkend. Ik vind niks gek en zie altijd overal oplossingen en mogelijkheden. Ik bijt me vast in een probleem totdat het naar tevredenheid is opgelost. En dat vind ik ook belangrijk om bij mijn klanten te doen. Ik laat ze zien wat de mogelijkheden zijn, zodat ze zelf kunnen voelen wat bij hun past. En ik laat ze pas los als ze echt tevreden zijn met hun website.

'Susanne zelf doen', al van kleins af aan wilde ik alles zelf doen. En dat is nog steeds zo. Mijn naam is Susanne Staal en ik ben ontzettend leergierig.

Typisch Susanne

Als je mij zou kennen, zou je weten dat

ik gek ben op alle vormen van puzzelen

je mij wakker kan maken voor kipkerriesalade en bitterballen

ik altijd op het podium dans

persoonlijke ontwikkeling mijn hobby, passie en werk is

ik dolgraag een wereldreis zou willen maken

ik heel fanatiek ben met spelletjes

ik van avontuur en actie hou (van bommetjes in het zwembad tot alleen op reis gaan tot abseilen)

ik graag nieuwe dingen uitprobeer en zo verschillende ervaringen opdoe (zo heb ik met kerst alleen in een hotel gezeten. Dat was een prachtige ervaring)

Durf jij een kennismaking aan?

Ik heb er ontzettend veel zin in om voor jou aan de slag te gaan.
Samen maken we er iets moois van en zorgen we dat jouw website staat als een huis.

© 2019-2022 WebStaal. All Rights Reserved.